Personlig træner - Anna Jensen

Jeg hedder Anna, er 32 år og bosiddende i Jyderup. Jeg er certificeret personlig træner, health coach og massør.
Jeg har arbejdet med træning gennem mit arbejde de seneste 5 år og har derfor arbejdet med en masse forskellige problemstillinger. Jeg har daglig sparring med en fysioterapeut.
Jeg tilbyder træning og/eller massage i Gym4You Jyderup eller hjemme hos dig.

Har du daglige smerter? Er du plaget af hovedpine? Er kroppen øm og trænger du til selvforkælelse?
Så er jeg helt den rette.
Jeg kan hjælpe med udstræk og fysiologisk massage eller wellness, hvis du trænger til selvforkælelse. Jeg kan massere hele kroppen, alt efter hvad du og din krop har behov for.

Ønsker du at tabe dig, styrke din krop eller mindske chancen for livsstilssygdomme? Så kan jeg hjælpe med et personligt træningsforløb, som vi tilpasser efter din krop og hverdag. Jeg kan lave træningsprogrammer, som både kan laves i træningscentret, derhjemme eller udendørs - da træningen fokuserer på at bruge kroppens egne bevægelsesmønstre og arbejde ud fra dem. Du skal nemlig kun bruge minimalt udstyr og egen kropsvægt. I mit lokale i Gym4You Jyderup kan jeg tilbyde dig en kropsanalyse, hvis du har specifikke ønsker.

Du er velkommen til at sende en besked eller kontakte mig på tlf. 53 57 18 60.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram